Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

FORMULA 1 POSTERLERİ

07-12-2022 15:37
FORMULA 1 POSTERLERİ
Formula 1

Formula 1 tasarımlarının ruhunu daha iyi anlamak için dünyanın en önemli spor yarışlarından biri olan bu organizasyon hakkında biraz bilgi verelim. Yaz Olimpiyatları ve Futbol Dünya Kupası’ndan sonra dünyanın en çok izlenen spor organizasyonu olan Formula 1, F1 olarak da bilinir. Tek kişilik ve açık tekerlekli otomobil yarışlarının en üst derecesini temsil eden Formula 1’in oluşmasını sağlayan yarışların her birine Grand Prix ismi verilir. Yarışta ilk 10’a giren her pilot, yarışı bitirdiği sıraya göre farklı puan alır. Kazanılan puanlar pilotların ve takımın hanesine yazılır. Bu nedenle F1’i oluşturan yarışların her biri büyük öneme sahiptir. Yıl sonunda toplanan puanlara göre Pilotlar Şampiyonluğu ile Takımlar Şampiyonası ödülleri verilir. Farklı ülkelerdeki pistlerde ve farklı koşullarda gerçekleşen yarışların ilki 1950 yılında İngiltere’nin Silverstone pistinde gerçekleşmiştir. İlk Formula 1 Dünya Şampiyonası’nı Alfa Romeo ile İtalyan Nino Farina kazanmıştır. Formula 1 tarihinin en etkili ismi olan Michael Schumacher, üst üste 5 kez olmak üzere kariyerinde toplam 7 kez dünya şampiyonu olmuştur. Ayrıca 2004 sezonunda 18 yarışın 13’ünü kazanarak bir sezonda en çok yarış kazanan F1 pilotu olmuştur.

Formula 1 Tasarım Ürünleri

Formula 1 hayranları yaşamlarında kullandıkları eşyalarda Formula 1 temasını görmek isterler. Bu anlamda en çok tercih edilen ürünlerin başında poster, kupa ve defter gibi farklı alanlarda kullanılan tasarımlar gelir. Kaynock markası olarak ev ve ofis gibi hayatın her alanına farklılık katmak için benzersiz ve yaratıcı tasarımlar hazırlamaktayız. Dizi, film, spor ve müzik gibi kategorilerde yenilikçi ve farklı tarzda sunduğumuz poster tablolarımız arasında herkesin zevkine hitap eden tasarımlar yer alır. Ürünlerimiz arasında ayrıca kanvas tablolar, defter ve kupa gibi özel tasarımlar da bulunur.

Formula 1 Poster Tablo

Duvar dekorasyonu bulunduğunuz yerin havasını değiştiren, evinize ya da ofisinize son şeklini veren en önemli noktalardan biridir. Evinizi ya da ofisinizi güzelleştirmek, yaşam alanlarınıza kendi tarzınızı yansıtmak için en ideal tamamlayıcı unsurlardan biri ise tablolardır. Formula 1 Poster tablo ürünlerimiz yüksek çözünürlükte, net baskılarla hazırlanmış ve ön yüzeyinde pleksi kullanılmıştır. Tablo çerçeve seçenekleri arasında lamine siyah ve lamine beyaz olarak iki farklı alternatif yer alır. Çerçevelerde ise 21x30, 30x42 ve 50x70 ebatlarında 3 farklı boyut bulunur. 21x30 ve 30x42 ebatlarında ön yüzey genişliği 2 cm, 50x70 ebadında ise ön yüzey genişliği 3 cm’dir. Formula 1 Poster tablolar arasında F1 pilotları, yarış araçları ve Grand Prix tasarımları gibi Formula 1 ruhunu yansıtan ürünler yer alır. Formula 1 Poster Tablo ürünlerimiz arasında Formula 1 tarihinde öne çıkan yarışçılar yer almaktadır. Formula 1 tarihinin rekortmen pilotu Michael Schumacher, kazandığı 7 dünya şampiyonluğu ile en çok şampiyon olan iki Formula 1 pilotundan biri olan Lewis Hamilton ve Formula 1 tarihinin yarış kazanan en genç pilotu unvanına sahip Max Verstappen tasarımları, poster tablolarımız arasında ön plana çıkan ürünlerimizden bazlarıdır. Formula 1 Pilotlarının yanı sıra başta, ilk Formula 1 yarışının yapıldığı pist olan Silverstone Circuit olmak üzere Melbourne Grand Prix, Baku Grand Prix, Circuit de Spa-Francorchamps, Yas Marina Circuit, Nürburgring ve İstanbul Park gibi pist tasarımları da bulunur. Formula 1 tutkunları arasında bilhassa yarış araçlarına meraklı olanlar için tasarladığımız Lewis Hamilton’a ait olan McLaren MP4/23 ve Max Verstappen’e ait araç olan RB16B gibi önemli yarış araçlarının tasarımları da yer almaktadır. Bu yarış araçlarının önemi her iki pilota da kariyerinin ilk şampiyonluğunu getirmiş olmasıdır.

Kaynock olarak tasarlardığımız diğer Formula 1 ürünler çeşitlerimiz ise şunlardır:

Kupalar

Tasarım ürünlerimiz arasında yer alan seramik kupalar günlük hayatta en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Evde ya da ofiste günün her alanında kullanılan bu kişisel ürünlerde aradığınız Formula 1 ruhunu bulabilirsiniz. Kupa ürünlerimiz arasında Ferrari F2004, Michael Schumacher ve Ayrton Senna gibi birbirinden şık tasarımlar yer almaktadır.

Defterler

Ürünlerimizden bir diğeri birbirinden kaliteli ve şık defter tasarımlarımızdır. A5 boyutunda hazırlanmış olan defterler 14,8 x 21 cm ebadında, kalın kapak olarak hazırlanmıştır ve tam açılarak rahat bir kullanım sunar. 70 gr Ivory (Ajanda Kâğıdı) kullanılarak üretilen defterler 100 yapraktır. Formula 1 defterleri arasında Michael Schumacher ve Senna McLaren dikkat çeken tasarımlarımızdandır.

Poster Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Poster Çözünürlüğü


Baskı kalitesi poster seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biridir. Tercih edilen görselin çizim ve renklerinin güzel olduğu kadar net olması da posterin ilgi çekmesini sağlayan önemli bir özelliktir. Yüksek çözünürlükte, net baskılardan hazırlanan posterler kullanıldığı alanda hoş bir ambiyans oluşturur.

Renk Canlılığı

Dekorasyon olarak kullanılan posterin canlı renklere sahip olması güzel bir görüntü oluşturur. Gelişmiş baskı teknolojileri ile hazırlanan posterler renk kalitesi ve baskı netliği ile beklentiyi karşılamalıdır.

Kullanılan Kâğıt Kalitesi

Beğenerek tercih edilen, kişiye özel posterlerin kalitesini ilk günkü gibi koruyarak uzun süre muhafaza edebilmesi, seçim yaparken önem verilmesi gereken bir diğer noktadır. Posterler aynı zamanda hafif ve rulo haline getirilerek bir yerden bir yere taşınması kolay olan ürünlerdir. Baskının yapıldığı kâğıt gerek taşıma esnasında gerekse kullanılırken kolaylıkla yıpranmayan, dayanıklı ve kaliteli bir malzemeye sahip olmalıdır.

Poster Boyutu

Poster seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer husus posterin boyutudur. Posterin kullanılacağı alan, poster boyutunu belirleyen en önemli etkendir. Dengeli ve güzel bir görüntü için kullanılacağı yer ile orantılı, ideal boyutta bir poster tercih edilmelidir. Posterin çok büyük ya da çok küçük durmayacağı şekilde güzel bir denge yakalanması önemlidir. Salon ya da hol gibi genellikle daha geniş alana sahip duvarlarda büyük boy poster tercih edilebilirken çalışma alanı ya da oda gibi daha kısıtlı alanlarda daha küçük ebatlar tercih edilebilir.

Posterlerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Kullanım alanı oldukça geniş olan posterler genellikle ev ve iş yerlerinin dekorasyonu için tercih edilir. Hafif ve taşınabilir olmaları sayesinde dekoratif olarak en ideal tamamlayıcı unsurlardır. Duvar ya da kapı üstlerine yapıştırılarak kullanılabildikleri gibi çerçeveletip tablo şeklinde de asılabilir. Pek çok farklı boyutta üretilebilen posterler yaratıcı tasarımlarıyla bulundukları yere farklı bir hava katar. Geniş alanlarda uygun renk ve ebat kombinasyonu ile birkaç tablo kombini de yapılabilir. Yakın tonlardaki tablolarla belirli köşeler yaratabilir ya da birkaç renk kümesiyle rengarenk bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü, kaliteli baskıya sahip posterler ve diğer tasarım ürünleri için siz de Kaynock’u ziyaret edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.