Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

BASKETBOL SEVENLER İÇİN HEDİYELER

26-12-2022 13:55
BASKETBOL SEVENLER İÇİN HEDİYELER

1-Takip ettikleri takımların ya da basketbolcuların bulunduğu tasarım poster tabloları

Basketbolu günlük hayatında severek takip eden kişileri mutlu etmek için basketbolla alakalı tasarım hediye almanız onları hoşnut edecektir.

Sevdikleri takımların oyuncularını görmek onları motive edebilir.                                    

Aynı zamanda ilgilendikleri şeylere özen gösterdiğinizi görmek aynı hediye aldığınız kişi tarafından sizin unutulmamanızı sağlayacaktır. Bu yüzden sevdikleri formaların posterlerini hediye etmek iyi bir seçenek olacaktır.

Hakeem Olajuwon, Kobe Braynt, Dennis Rodman, Tim Duncan gibi adını başarı ile duyurmuş NBA basketbolcularının yanında aynı zamanda takip ettikleri, tutkunu oldukları takımların unutulmamış başarılarına gösteren poster tablolar seçebileceğiniz hediyeler arasında yer almaktadır.

Poster tabloların farklı üç boyutu bulunmaktadır. Seçeceğiniz özel çerçevesi aynı zamanda pleksi denilen plastik camı sizin tercih edebileceğiniz çeşitler arasındadır.

 
2-Basketol oyuncularının özel anlarına ait kanvas tablolar seçenekleriniz arasında olabilir.

Peki kanvas tablonun poster tablodan farkı nedir diye soracak olursanız. Bunun cevabı baskı yapılan malzemesidir. Canva denilen kumaşın en büyük özelliği ise beyaz ve pamuk astarından üretilmesidir. Aynı zamanda tuvale yapılan baskılar olarak bilinse de canva kumaşına uygulanan dijital baskılara verilen isindir. Bu malzemeler ile üretilen tablolara, kanvas tablo adı verilir.

Sitemizde Kobe Braynt, Michael Jordan, Scottie Pippen, LeBron James gibi profesyonel NBA basketboluna başarılara imza atmış isimlerin özel tasarım kanvas tablo ürünleri bulunmaktadır. Kaliteli baskısı ve görüntüsüyle karşınızdaki kişiyi mutlu edecektir.

Dilerseniz tasarım ürünlerinin boyutlarını belirleyebilirsiniz. İnsan sağlığına zarar vermeyecek malzemelerden üretilmektedir.


3- Sevdikleri oyunculara ait diğer eşyalar (defter, kupa vb.)

Basketbolu sadece profesyonel olarak sınırlandırmayarak tutkularını hayatlarının her alanında, yanında taşıyabilecek ve göz önünde bulundurarak onları mutlu edebilecek hediyeler seçenekleriniz arasında olabilir. Basketbol tutkunlarına özel tasarladığımız kupalar hayatının her anında rahat bir şekilde kullanabilecekleri defter çeşitleri en çok tercih edilen ürünlerimiz arasındadır.

Basketbol denince herkesin aklına gelen takımlardan biri olan NBA, Amerika’da düzenlense de dünyanın en büyük basketbol ligi organizasyonlarından biridir. Dünyanın birçok yerinde basketbol tutkunları, NBA takımlarının hem maçlarını hem de tasarım eşyalarını takip ettikleri bilinen bir gerçektir.

Bizde bu durumu dikkate alarak sadece profesyonel hayatlarında değil, insanların kişisel hayatlarına da ilham olan başarılı basketbolcuları ürünlerimizi hazırlarken ilham aldık.


TASARIMLARIMIZIN İLHAM KAYNAĞI NBA OYUNCULARI İLE İLGİLİ KISA BİLGLER:



KOBE BRYANT

Tam adı Kobe Bean Bryant’dır. 78 Pensilvanya doğumlu basketbolcu, NBA tarihinin en iyilerinden birisi olarak bilinmektedir.

NBA takımlarından biri olan Los Angeles Lakers’ da uzun yıllar forma giymiştir.

Black Mamba lakaplı Amerikalı basketçi, Genç yaşta NBA tarihinde var olan 30.000 sayı barajını aşmıştır.

2008 ve 2012 yılında gerçekleşen Yaz Olimpiyatları’nda Amerika Birleşik Devletleri milli basketbol takımı ile şampiyonluk kazanarak altın madalya almıştır.

2020 yılında trajik bir şekilde vefat etmiştir.

 

LEBRON JAMES

Basketbol hayatına lise zamanlarında başlayan Lebron James, 1984 ABD’de doğmuştur.

Tam adı LeBron Raymone James’tir. NBA’deki takımlardan biri olan Los Angeles Lakers‘da uzun yıllardır forma giymektedir. Takımda uzun ve kısa forvet pozisyonlarına baksa da ihtiyaç halinde birçok pozisyonda da oynayabilmektedir. NBA kariyeri boyunca birçok şampiyonluğu ve ödülü vardır. Kariyerinde 266 maçla en fazla sahaya çıkmış oyuncu olarak bilinmektedir.

 

HAKEEM OLAJUWON

NBA’de bulunan en iyi 50 oyuncu arasında ismi olan Hakeem, basketbol kariyerine 1984 yılında başlamıştır 1963 Nijerya doğumlu olan basketbolcunun asıl adı Hakeem Abdul Olajuwon’dur.

Basketbola başlamadan önce başka birçok spor dalında deneyimleri olsa da NBA onun için bir dönüm noktası olmuştur. NBA tarihinin en önemli pivotlarından bir tanesidir. NBA kariyeri boyunca birçok şampiyonluğunu, ödülleri ve başarıları bulunmaktadır.

 

MICHAEL JORDAN

1963 yanında New York'ta doğan profesyonel basketbolcu, NBA kariyerine 1984 yılında başlamıştır. Kariyerine başlamasından kısa süre sonra ligde bulunan yıldız oyuncularından biri olmuştur.

Kendine ait sıçrama yeteneği ile Air jordan lakabını almıştır. 1991 yılında ilk olarak en bir şampiyonluğunu kazandı ve en iyi savunma oyuncularından biri oldu. Basketbol kariyerine bir dönem ara verip tekrar basketbol oynamaya geri dönmüştür.

Mücadeleci tavrıyla NBA tarihindeki önemli oyunculardan biri olmuştur. Şu an aktif bir şeklinde iş adamı olarak çalışmaktadır.

Basket tarihi boyunca birçok ödülü, kupası ve başarıları vardır.

 

PAUL GEORGE

NBA’in Los Angeles Clippers takımında 13 numara ile forma giyen profesyonel basketbolcudur. 1990 yılında Amerika’da doğmuştur George’un takımdaki pozisyonu kısa ya da uzun forvet olarak bilinmektedir.

Basketbol hayatına lise yıllarında başlamıştır. 2010 yılında düzenlenen NBA seçmelerin de onuncu sırada yer alarak takıma girmiştir.

PG14 lakabıyla tanınmaktadır.

 

ANTHONY DAVİS

NBA’in Los Angeles Lakers takımında “3” numara ile formayı giymektedir. 1993 yılında Chicago’da doğmuştur. Tam adı Anthony Marshon Davis Jr

2012 yılında düzenlenen NBA seçmelerinde birinci seçilmiştir. 2012 Yaz Olimpiyatlarında milli takım da bulunarak altın madalya kazanmıştır. Los Angeles Lakers‘ta uzun forvet ya da pivot pozisyonunda oynamaktadır.

 

JIMMY BUTLER

1009 89 yılında Teksas ‘ta doğmuştur. NBA takımlarından biri olan Miami Heat takımında profesyonel basketbolculuk yapmaktadır.

NBA kariyerine 2011 yılında yapılan seçmelerde 30. sırada seçilerek başlamıştır.

Miami Heat takımında şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynamaktadır. Birçok başarısı ve ödülleri vardır.

 

TIM DUNCAN

Virgin Adalarında doğan eski profesyonel basketbolcu 1976 yılında doğumlumdur.

Tam adı Timothy Tim Theodore Duncan’dır.

NBA takımlarından olan Spurs takımıyla 1997 yılında profesyonel basketbol kariyeri başlamıştır.

Takımıyla birlikte 2003, 2005, 2007 yıllarında ödülleri vardır.

Yer aldığı All-NBA’de 15 defa yılın en iyi savunma beşleriden biri olmuştur.

Spurs takımında 21 numarayla forma giymiştir. Pozisyonu uzun forvet ve pivottur.

2016 yılında profesyonel basketbol hayatını bırakıp, emekliye ayrılmıştır.

 

SCOTTIE PIPPEN

1987 yılında NBA seçmelerinde Chicago Bulla takımına beşinci sıradan seçilerek ileride muhteşem ikili olarak bilenecekleri Michael Jordan ile aynı takımda basketbol kariyerine başladı.

1965 ABD doğumlu profesyonel basketbolcu “33”numara ile forma giymiştir. Takımdaki pozisyonu kısa forvet olup Chicago Bulls takımı ile altı kere şampiyon olmuştur.

“Hall Of Fame” ismi verilen onur salonunda ismi vardır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.